4 suptilna znaka koja pokazuju da veza postaje ozbiljna: Na jedan posebno obratite pažnju

 
 
 ≫ 
  • 3

Najvažniji koraci u vezi su prvo upoznavanje sa porodicom i prvo "volim te". Ali, postoji nekoliko znakova koji ukazuju da je to između vas postalo ozbiljno

Flert Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Na samom početku veze teško je znati kako će se stvari odvijati dalje. Kako možete biti potpuno sigurni da li vas on posmatra kao svoju devojku "na duge staze"? Ono što određuje ozbiljnost veze može da se poveže sa tim kako provodite nedelju i da li vidite partnera u svojoj budućnosti.

Kada zbog nekoga osećate leptiriće u stomaku prema nekome, vrlo je verovatno da očekujete kako i ta osoba oseća isto kad pomisli na vas ili se bar nadate da je tako.

Bez obzira na to koliko je vremena prošlo od početka ljubavnog odnosa, postoje jasni znaci koji pokazuju da će veza biti ozbiljna.

1. On je vaš najbolji prijatelj

Nikoga iz društva više ne volite kao partnera koji vam je ujedno i najbolji prijatelj. I to čini vezu zdravom. Sa njim provodite najviše vremena, njemu jedva čekate da kažete dobre vesti, nije vam teško da bilo šta podelite sa tom osobom jer znate da će uvek biti tu i da će vas razumeti, kao i vi njega.

momak devojka sreća veseli ljubavni sastanak Foto: Freepik/ Halayalex

2. Upoznaje vas sa porodicom i prijateljima

Osoba koja ne želi ozbiljnu vezu izvodiće vas u restoran i na skupa putovanja, ali vas nikad neće odvesti na običan roštilj u dvorištu koji organizuje njegov najbolji prijatelj. Takođe, ukoliko konstantno provodite vreme u kafićima, onda je velika verovatnoća da mu vi niste jedina opcija.

Muškarac koji želi da provede svoju budućnost sa vama vas nikad neće skrivati i biće srećan što ste kraj njega.


3. Stalno pričate o budućnosti

Ovo je sigurno najpoudaniji pokazatelj da partner vidi i želi budućnost s vama. On voli da priča o vašim planovima pred svima i ponosi se ljubavnim odnosom koji imate. Partner koji razume vaše ciljeve u životu i planira život naspram njih, pravi je čovek za vas.

Ljubav, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

4. Ostavlja svoje stvari u vašoj kući

Uvek prvo počinje sa nekom sitnicom, kao što je privezak ili slušalice. A onda počinje da ostavlja majice, a zatim i četkicu za zube - za svaki slučaj.

Ovo je jasan znak da voli da bude s vama i da mu je prijatno u vašem društvu. 

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. jul 2021 | 22:01

    Laze cim zine, ne nasedaj na prazne price nikada. Svi muskarci traze zabavu i tako ih treba i tretirati ili ces patiti jer se prepustas masti.

  • Pančevac

    18. jul 2021 | 21:50

    One uglavnom pokušavaju to sa ostavljanjem stvari, četkica, veša i sličnog. Kao slučajno zaboravljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA