"Devojka me je izbacila iz stana koji sam ja kupio. Sada živi u njemu sa drugim momkom"

 
  • 8

Iznenađujuća ispovest muškarca kog je devojka bezobzirno prevarila

Slomljeno srce, raskid Foto: Pixabay

Devojka me je izbacila iz stana u koju sam uložio životnu ušteđevinu i uselila novog momka - započeo je svoju ispovest mladi muškarac, koji je zatražio pomoć na portalu "Sun".

Raskidi nikada nisu laki, a što se više dvoje ljudi upletu u ozbiljnu vezu, to je teže podeliti šta kome pripada posle raskida. Ne postoji pravi trenutak za ovakve stvari, ali prekid veze pre novogodišnjig praznika zaista može biti traumatično.

- Sada će ona i njen novi dečko sretno da žive u našoj kući, a ja sam ostao bez ičega. Radim u IT sektoru, i zaista imam dobru platu, tako da srećom, neću ostati na ulici. Sa ovom devojkom sam bio osam godina, i sav novac sam uložio u kupovinu naše kuće - objasnio je 32-godišnji muškarac.

Muškarac je objasnio da je, zbog posla mnogo vremena provodio u inostranstvu. Zato je svojoj, sada već bivšoj, devojci dao sve pare kako bi ona opremila stan.

- Potpuno sam joj verovao, tako da ništa nije na moje ime. Vratio sam se kući početkom ovog meseca, a ona mi je spakovala kofere, promenila brave i uselila svog novog momka. Imam utisak kao da moram da počnem svoj život iz početka - zaključio je očajan i prevaren muškarac.

Dežurni psiholog portala "Sun" Dirdra Senders, koja često pruža savete ljudima u ljubavnim i životnim problemima, odgovorila je na pismo mladog muškarca.

Odgovor:

- Vaša devojka se ponela bezobrazno. Nažalost, bili ste naivni što ste joj toliko verovali. Potražite savet da li možete da vratite bar deo svoje gotovine. Srećom imate dobru platu, a ovo iskustvo može da vam bude poučno. Morate da budete pažljiviji u ljubavnoj vezi - napisala je Dirdra.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    25. decembar 2020 | 02:12

    Smesno. Naivan kao veverica. Cuj potpuno verovao i prepisao stan na devojku🤣 Pa roditelj pa za zivota nece da prepise svom detetu nekretninu, a ti se nadjes pametan da prepises na devojku... Ćud je ženska...

  • 1111

    25. decembar 2020 | 02:32

    Pa za ovaj savet nije morao da pita doktora. I moja baba bi mu rekla isto

  • Dusan

    25. decembar 2020 | 00:20

    E svaka ti cast,jesi li ga barem opremio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA