Koliko bi u proseku trebalo da traje intimni odnos? Ovako misle žene

 
 ≫ 
  • 5

Koliko je potrebno vremena da žena postigne vrhunac?

foto Pixabay foto Pixabay

Jedno istraživanje konačno donosi odgovor na pitanje koje odavno muči mnoge muškarce. Iako, naravno, svako ima različite potrebe kada su u pitanju intimni odnosi, mnoge zanima, koliko dug odnos žene vole u proseku.

Sledeća istraživanja daju odgovor na ovo pitanje, ali treba imati na umu da se ništa ne može generalizovati, jer su svi različiti. Podaci su samo za praktičnost i pružaju informacije o prosečnim potrebama.

Koliko treba da traje seksualni odnos?

Time se bavila anketa na jednoj stranici za upoznavanje, u kojoj je ispitano 3.836 žena. Odgovori su otkrili da je idealno vreme 25 minuta, što uključuje i predigru.

Takođe se ispostavilo da ta potreba žena obično nije zadovoljena, budući da su rezultati ankete otkrili da njihovi seksualni odnosi traju u proseku 16 minuta.

foto Pixabay foto Pixabay

Koliko je potrebno vremena da žena postigne orgazam?

Studija objavljena 2020. godine pokušala je da utvrdi koliko je prosečno vremena potrebno ženama da dostignu vrhunac. Proučavano je 645 ispitanica starijih od 18 godina iz 20 različitih zemalja sveta i utvrđeno je da je većini od njih bilo potrebno 13 minuta da postignu orgazam. 

Na to koliko vremena treba da se vodi ljubav ili koliko minuta treba da stignete do vrhunca, može uticati mnogo toga, pa su podaci samo informativni. Takođe, važno je imati na umu da u seksu nije važan samo orgazam, niti bi se trebalo fokusirati samo na njegovo postizanje. 

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    15. novembar 2020 | 09:39

    Onda smo mi u proseku. Desetak minuta ubedjivanja da pristane, dva minuta akcije i pet izvinjavanja.

  • Cika Velja

    15. novembar 2020 | 10:01

    Jel' ovo prosek za one pripite,pijane,drogirane...ili za one pri punoj svesti???

  • фебо

    15. novembar 2020 | 15:39

    Pa ako se zene pitaju,Jedno dva-tri sata ali svaki dan,a za nas(jadne i istrosene muskarce u godinama ,nekada je i dva minuta mnogo i puno,i to jednom nedeljno)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA