Ovo je razlog zašto Nadal još nema decu i zašto njegova supruga ne želi da prisustvuje većini mečeva

 
 
 ≫ 
  • 34

Supruga Rafaela Nadala Ćiska Pereljo nikada nije privlačila preveliku pažnju medija

Franciska Ćiska Pereljo Foto: The Mega Agency / Profimedia

32-godišnja Marija Fransiska Pereljo bavi se osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije. Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala koju je slavni teniser pokrenuo pre skoro 10 godina.

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine dok je venčanje obavljeno u oktobru iste godine.

Par je sudbonosno "da" izrekao pred oko 350 gostiju u zamku La Fortaleca na Majorci, mestu odakle oboje potiču.

Iako par još uvek nema decu, Rafa je često govorio o tome da bi voleo da postane otac, ali je sugerisao da bi bilo najbolje da sačeka kraj sportske karijere kako bi mogao da im posveti punu pažnju.

- Voleo bih da imam decu - dečake, devojčice. Ja sam osoba koja je porodični tip i jako volim decu. Ali, stvarnost je drugačija. Kako godine prolaze voleo bih da san o deci ispunim kada mi to dozvoli moja sportska karijera - rekao je u jednom intervjuu.

Kako kaže, život profesionalnog tenisera nije adekvatan za decu.

- Mislim pre svega na brigu o deci. Ne znam da li su putovanja tokom cele godine adekvatna za decu.

Zašto je Ćiska često odustna sa Nadalovih mečeva?

Franciska Ćiska Pereljo Foto: Shutterstock

U jednom od retkih intervjua, Ćiska je otkrila zašto je odlučila da ne prisustvuje većini Nadalovih mečeva u pokušaju da sačuva svoju vezu.

Ujedno brine se i da će poremetiti njegov fokus ukoliko bude prisutna.

- Potreban mu je njegov prostor kada se takmiči, a sama ideja da se ja motam tuda i čekam ga po ceo dan već me zamara. To bi me ugušilo. A i on bi se brinuo za mene. Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da bismo prestali da se slažemo - istakla je u intervjuu za Telegraph 2011. godine.

Franciska Ćiska Pereljo Foto: Shutterstock

I pored izgovorenih reči, Ćiska je ipak prisustvovala meču na Australian Openu ove godine gde je pratila Nadalovu pobedu nad Nikom Kirjosom.

Franciska Ćiska Pereljo Foto: Teresa / Profimedia

Zanimljivo je da je Ćiska toliko povučena da nema nijednu društvenu mrežu. To ipak nije sprečilo njene fanove da otvore i nekoliko naloga posvećenih samo njoj.

- To nije svet čiji želim da budem deo, niti mislim da bi Rafa voleo da bude sa takvom ženom - rekla je u jednom od ranijih intervjua.

Franciska Ćiska Pereljo Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ipak, simpatična Ćiska je prekršila svoje "pravilo" i prisustvovala je meču između Nadala i Đokovića u Parizu. To i nije bilo potpuno neočekivano pošto je ipak " Bik sa Majorke" u francuskoj prestonici ostvario svoje najveće uspehe u karijeri i sa razlogom Pariz doživljava kao svoj "drugi dom".

Rafael Nadal, Rolan Garos, Marija Franciska Ćiska Pereljo, Finale, Rolan Garos 2020, Novak Đoković Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Ćiska se pojavila u Nadalovom boksu, ali mnogi su prokomentarisali da je ostala u senci lepe plavuše sa kojom je bila u društvu. O tome ko je devojka koja je bila u Rafinoj loži možete da pročitate OVDE.

Video: Tenis za vreme karantina ne prestaje, žena Rafaela Nadala nadigrala drugog tenisera sveta

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    11. oktobar 2020 | 14:39

    Cuj kako ce imati djecu kad je na steroidima?! Naravno prvo treba da stane sa steroidima pa onda da ide na hormonske terapije pa tek onda djeca.... a steroidi ce stati onda kad stane da igra tennis. Toliko o tome.

  • Shampita

    11. oktobar 2020 | 19:19

    Citam komentare i ne verujem. To je njegova odluka i njegova stvar. Nek pravi decu kad hoce, i ako hoce.

  • Гаргамел

    11. oktobar 2020 | 14:25

    Саможивост западног света ... мисле само на себе , своје каријере, лепоту, грађу, дефинисаност ... па мајку вам пољубим, јел су вас роде донеле кад не желите наставити лозу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA