Muškarac iz Niša se požalio: Mojoj supruzi je draže da imam seks s drugim ženama nego s njom

 
 ≫ 
  • 16

Jedan muškarac iz Srbije se požalio na forumu i potražio pomoć drugih

Jedan čovek pod nadimkom Nišlija podelio je na forumu situaciju koja je nastala između njena i supruge nakon što su postali roditelji.

Kako on navodi, njegova žena odbija da vodi ljubav s njim otkako su dobili dete.

Čak mu je supruga rekla da može da viđa druge žene kako bi zadovoljio svoje potrebe.

TAMABEPA, Seks, televizor, daljinski. seksualni problemi, tamabepa, parovi Foto-ilustracija: Profimedia

U svojoj ispovesti on je naveo da se seks uvek odvijao na njegovu inicijativu i uglavnom bez njenog orgazma.

Iako je nekoliko puta pokušavao da razgovara sa suprugom o tome što više ne vode ljubav, ona se čak šalila da bi mogao da se viđa s drugim ženama kako bi zadovoljio svoje potrebe.

-Potajno sam ljut na nju jer je odustala od nas i draže joj je da spavam s drugim ženama nego s njom, napisao je on.

Jedan psiholog je poručio zabrinutom čoveku da je možda problem u tome što se njegova supruga više ne oseća privlačnom otkako je postala majka i da bi trebalo jasno da joj da do znaja da je još uvek voli i da mu je privlačna.

Šta biste vi poručili ovom nesrećnom čoveku?

VIDEO: Neki ljudi ne mogu seksualno da se uzbude dok se dobro ne ispovraćaju

(Telegraf.rs)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    9. jul 2019 | 08:54

    Prijatelju, nemoj da te zabrinjava i čudi trenutna situacija. To je sve normalno. Kada dođe dete, neke stvari se u životu promene, i sva pažnja kao i ljubav se preusmeravaju ka detetu. Stvari koje su možda doprinele da dođe do ove situacije, mogu biti, da vam je to možda prvo dete, ili ste jako mladi pa je tvoja supruga trenutno kao što rekoh, svu svoju ljubav usmerila ka detetu, što je i normalno. Što se tiče ženske prirode, žena pre nego što zatrudni, kada zatrudni i nakon porođaja nije ista. Tu su hormoni, osećanja, njena fizička priroda se menja, kako iznutra, tako i spolja. Tako da, nemoj da se brineš, sve će se to vremenom vratiti u normalu i biće uredu. A što se tiče tvojih potreba i osećanja, na njih ćeš i zaboraviti ako svu svoju pažnju usmeriš ka svojoj porodici i postaviš se u ulogu oca. A veruj mi, malo ko ima tu privilegiju danas, zamisli oni koji ceo život žele da se ostvare kao roditelji, a ne mogu to iz nekih drugih razloga? Sada si im najpotrebniji, jer žena ne može sama, za sve u životu je potrebno dvoje, a i ne zaboravimo da je svaki početak težak. To bih poručio našem prijatelju iz Niša :-)

  • goran...

    9. jul 2019 | 08:13

    ja sam mislio da ovo samo u snovima ima,perfektan brak :-):-):-)...

  • Albanac

    9. jul 2019 | 08:24

    Ima ona nekoga sto je zadovoljava.Nisam to cuo nego od iskustva ti kazem.Ne moze apsolutno zena bez seksa.Ali ako ti si slab ona tebe odbija,stalno imas problema sa njome a ona negde drugde prazni emocije.Prati je i saznaces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA