Privlačite stalno psihopate? Evo u čemu je problem

 
  • 0

Privlačiš li “problematičan” tip ličnosti za koje možeš da kažeš čak i to da su psihopate?

Sigurni smo da ne vidite odmah na prvi pogled da je neko psiohopata, niti nekome to piše na čelu, jer često takve osobe deluju inteligentno, veselo, šarmantno, toplo i strastveno.

Kada se već zaljubite u njega i krenete putem bez povratka, njegova živahnost postaje psihoza, inteligencija okrutna, prevarantska i lažljiva, a njegov šarm usmeren na druge koji još uvek ne znaju s kim imaju posla. On je nasilnik, ako ne sklon da udari onda baš vešt u emotivnom i psihičkom zlostavljanju.

Kako izgleda veza sa psihopatom? Foto: Pixabay.com

Scenario je isti svaki put kada te neko privuče i kada pomisliš da si našla ljubav. Piše li tebi na čelu da si magnet za psihopate? Sigurno ne, ali verovatno imaš sledeće osobine koje ih magnetski privlače.

Pokazuješ visoki nivo empatije

Osetljiva si, sklona da pritekneš u pomoć i ne odustaješ. Želiš da rešiš svaki problem i pronađeš način da se on ublaži i reši. Sposobna si da se staviš u tuđi položaj i nikada ne zaključuješ površno i jednostavno. Psihopate su izuzetno senzitivni tipovi, odmah registruju visok nivo tvoje empatije, znajući da ti nećeš tako lako odustati, da ćeš izdržati sva njegova ludila. Veruješ da svako zaslužuje drugu, treću, hiljaditu šansu…

Nezavisna si

Ovakve žene su stabilne, pouzdane, rado preuzimaju odgovornost i emotivno su zrele. Ne plaši te što neko zavisi od tebe, brineš o ostarelim roditeljima, snosiš najveći deo tereta u odgajanju dece, spašavaš životinje i imaš viš eod jednog kućnog ljubimca. Stalno brineš o drugima. U svojim stabilnim periodima, nestabilni tipovi su zahvalni i privrženi, ali kada skliznu sa ivice razuma zaboravljaju koliko im značiš I okreću se protiv tebe. Osovbina psihopate je da uništava ono što voli.

Ekstrovertna si

Nikome na čelu ne piše da je psihopata. Foto: Pixabay.com

Samostalna, odgovorna, senzitivna žena, visokih vrednosti i kvaliteta, nema u sebi ničeg povučenog, tihog i sklonog manipulaciji. Ona je ekstrovertna, komunikativna, samopouzdana, pristupačna i sa njom se sve jednostavno. Kako takva žena iskače iz šablona i  onoga na šta su muškarci navikli, regularni muškarci je se boje i ne prilaze joj jer je ona suviše izazovna, suviše svoja, suviše neobična. Zato neregularni muškarci, sociopate i psihopate, nestabilni emotivni, šarmantni, kreativni, inteligentni i harizmatični tipovi nalaze da je ona neodoljiva.

Posvećena si i lojalna

Psihopatama je potreban neko ko je bezrezerno odan, onako kako baš vi umete da budete.

Možda si ipak rođena s tim

Najbolje među ženama su najjači magnet za psihopate, a ako se za tebe lepe baš ovi “pogrešni” partneri možda oni predstavljaju izraz tvojih prirodnih težnji. Ako te to muči, iscrpljuje i zaista svim srcem želiš da imaš regularnog partnera, zdravog i stabilnog čoveka sa kojim ćeš ostvariti trajan odnos u pretežnom miru i ljubavi, moraš da se promeniš.

Zapažanja stručnjaka čak poručuju da ste možda i rođene s tim psihološkim predispozicijama da budete utočište za nesrećnike i da na taj način ostvarujete sebe. Ako mislite ili osećate drugačije, želite nešto novo i bolje za sebe, samo napred! Upravo ste vi ta osoba koja to može i koja ima sve kvalitete da u tome i uspe.

(Telegraf.rs/wannabemagazine.com)

Video: Zatvaranje 40. Beogradskog džez festivala koncertom Buena Vista All Stars

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA