Najlepša devojka na svetu služi vojni rok i zabavlja se sa milijarderom: Hejteri joj ne daju mira

 
 ≫ 
  • 18

Lepotica iz Izraela radi kao model i glumica, i nova je vlasnica "najlepšeg lica na planeti"

Yael Shelbia Foto: Instagram/yaelshelbia

Jael Šelbia (19), izraelski model i glumica, našla se na vrhu liste „100 najlepših lica godine“, takmičenja koje je svojevremeno proslavilo šestogodišnju Tilen Blondo, poznatu kao najlepša devojčica na svetu.

- Bila sam veoma iznenađena, nisam ni znala da sam nominovana za ovo takmičenje – izjavila je prelepa Izraelka. – Ne znam zašto su baš mene izabrali, lepota je tako individualna stvar; po mom mišljenju, sve žene su lepe. Ono što osobu čini lepom su ljubaznost, skromnost i pozitivan stav. Kad ste dobri, to vam se vidi u očima, jer oči nikad ne lažu.

Otkako je ponela prestižnu titulu, Jael su momci počeli da zatrpavaju romantičnim porukama preko društvenih mreža. Ipak, bilo je i onih koji su prekoračili granicu pristojnosti.

- Imam više od 200.000 novih pratilaca na Instagramu, ali nisu sve poruke koje dobijam lepe. Pored onih koje su pune ljubavi i podrške, ima i hejterskih poruka, ali na njih ne obraćam pažnju – kaže Jael za britanski San.

Devojka sa najlepšim licem na svetu potvrdila je da se zabavlja sa Brendonom Korfom (36), unukom milijardera Samnera Redstona.

- Zajedno smo godinu dana. Veoma je srećan i ponosan zbog mene – kaže Jael.

Brendon je, kako navode izraelski mediji, prošle godine u junu deportovan iz Izraela zbog kršenja karantinskih mera.

Pored toga što radi kao model, Jael je angažovana i u TV serijama.

- Odrasla sam u malom gradu na severu Izraela, u religioznoj jevrejskoj porodici. Imam četvoro braće i sestara. Naša familija je poreklom iz Tunisa i veoma je brojna – otkrila je Jael.

U svet modelinga ušla je kao tinejdžerka, i to na nagovor roditelja:

- Oni su odlučili da mi otvore Instagram nalog, iako ja to nisam želela. Lokalni fotograf je primetio moje fotke na Instagramu i pitao me da li bih želela da se fotografišem. Ostalo je istorija.

Kad je dobila prve angažmane, Jael je odlučila da se preseli u Tel Aviv. Bila je, kaže, fokusirana na to da ostavi svoje ciljeve i da po svaku cenu sačuva nezavisnost.

U trenutku kad je proglašena za devojku sa najlepšim licem na svetu, Jael je služila obavezni vojni rok u izraelskom vazduhoplovstvu.

- Velika mi je čast što služim svojoj zemlji, imam veliku odgovornost i kao vojnik i kao javna ličnost – decidna je ova lepotica.

Video: Ona je žena pilot helikoptera: Lidija Petrović ponosno stoji rame uz rame sa muškarcima

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    31. januar 2021 | 15:22

    Zapitajte se seratori u Srbiji sta je patriotizam. Sta je ljubav prema svojoj drzavi, svom narodu. Vojni rok u Izraelu je 3 godine za muskarce, 2 godine za zene. Svi se odazivaju bili milioneri ili prosjaci, bilo gde da se nalaze u svetu. Zapitajte se govna, da li je ptariotizam udarati se u grudi, urlati i lomiti po ulicama, krasti gde se stigne, sedeti po kaficima i kafanama, baljezgati kako ste veiliki Srbi, kako nista nigde ne valja, bacati smece na ulicu kroz prozore stanova, baciti djubre gde se stigne, pravito deponije na svakom mestu, seci sume u nacionalnim parkovima, pregradjivati predivne recice zarad malo struje... Zapitajte se.

  • Vanste

    31. januar 2021 | 14:27

    Izraelkama i Izraelcima nije teško služiti u vojsci čak im to čini veliku čast i ponos a u Srbiji ćeš morati da ih vijaš sa usr ,,,om motkom

  • kRS

    31. januar 2021 | 14:29

    Po cemu je ona najlepsa.. nase prosecne devojke su lepse od ove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA