Vera je u 70. godini postala seks-simbol: Izgleda kao klinika, a ove 4 stvari su tajna njene lepote

 
  • 0

U ovome je tajna njenog zanosnog izgleda

Vera Vang Foto: Instagram/verawanggang

Američka dizajnerka Vera Vang (70) je jedna od najuticajnijih dama iz sveta mode. Iako je najpoznatija po impresivnim kreacijama, za koje se otimaju žene iz celog sveta, Vangova u poslednje vreme osvaja pažnju svojim seksi izgledom.

Slavna kreatorka je nedavno šokirala pratioce novim fotografijama koje je objavila na svoj Instagram profil, a zahvaljujući blistavom tenu i vitkoj liniji mnogi se pitaju kako uspeva da izgleda toliko mlado.

Vera uskoro puni 71 godinu, a i dalje ima savršene trbušnjake i kožu bez ijednog znaka starenja, bez ijedne bore na licu. Kako je to moguće?

S obzirom da su joj ovo pitanje postavili mnogi korisnici Instagrama, dizajnerka je rešila da se oglasi i da otkrije tajnu njene mladolikosti.

- Rad, spavanje, kokteli sa votkom, bez prevelikog izlaganja suncu - napisala je dizajnerka.

Serija fotografija koju je sa svojim pratiocima podelila na internetu, prikazuje kako Vera provodi izolaciju u svom domu u Majamiju. Slobodno vreme iskoristila je za vežbanje, iako ranije nije posećivala teretane niti je uživala u sportskim disciplinama.

- Nisam velika obožavateljka vežbanja, ali volim da igram golf. Grozna sam u tome, ali ne gubim entuzijazam - izjavila je ona u jednom intervjuu.

Kreatorka se tokom odrastanja u Njujorku bavila klizanjem, a ističe kako nije ljubitelj trčanja.

Njen izgled je zaista neverovatan, a kako ova žena koja će uskoro proslaviti 71. rođendan izgleda, proverite i uverite se sami u galeriji ispod teksta.

Da li vam se dopada izgled poznate dizajnerke?

(K.M./Telegraf.rs)

Video: Počela izgradnja kompleksa "Green line" na Novom Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA