4 godine je bila veganka, a onda je počela da jede meso - i razlika u njenom izgledu posle samo 3 nedelje je fascinantna (FOTO)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dajmeso
Sve su nasi dedovi i preci gledali sta su jeli. Jeli kvalitetno ali radili dosta. Sada niko nista ne radi ali zato svi ne zaklapaju jezik i svi su pametni.
Dejan
Fali na fotografiji istaknuto ime firme proizvođača mesa :)
doberman
zeluci sitnih papkara imaju min 5kvm povrsine i 60m creva, kako, bre, da svarim toliko trave? krava proizvede min 50 litra pljuvacke dnevno, kako, kako, da evoluiram u vegana kad me bog stvorio da varim mast, žučnu kesu mi napravio... i da hocu, nemam cim.