Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatne cene u Domaćem trgovačkom lancu toalet papir samo 399,99 dinara!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U preko 800 prodavnica DTL-a širom Srbije danas je osvanuo novi akcijski katalog!

  • 4
DTL Toalet papir Foto: Promo

Domaći trgovački lanac ili, skraćeno, DTL, poznat po politici povoljnih cena, i ovog puta je priredio sjajnu ponudu svojim komšijama. Neverovatnih 300.000 kupaca koji svakodnevno kupuju u DTL objektima potvrđuju komšijski i porodičan odnos koji DTL neguje sa svojim kupcima i dragim komšijama.

Kako i sam naziv DTL-a poručuje, u ovom trgovačkom lancu koji zapošljava više od 7.000 ljudi posluje se domaćinski i neguju se partnerski odnosi sa domaćim dobavljačima. U DTL-u veruju da se osnaživanjem domaćih dobavljača jača i privreda Republike Srbije u celini.

Primer jedne takve saradnje je i fenomenalna akcija sa širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama, od kojih se posebno izdvaja pakovanje od 16 komada Hit premium toalet papira po neverovatnoj ceni od 399,99 dinara.

Maloprodajna mreža DTL-a sačinjena od 14 domaćih trgovačkih lanaca i preko 800 prodavnica omogućava kupcima da lako, brzo i prijatno obave svoje planirane, ali i neplanirane kupovine.

Pogledajte i ostale artikle iz DTL ponude i uverite se zašto iz DTL-a poručuju: "Šta god da treba, tu smo komšije".

Akciju pogledajte na linku.

Akcija traje od 6.12.2023. do 18.12.2023. godine. Slike su indikativnog karaktera i ne moraju odgovarati u potpunosti stvarnom izgledu proizvoda. Ne snosimo odgovornost za eventualne štamparske greške. Navedene cene su preporučene cene. Nijedna članica DTL-a nije u obavezi da ih se pridržava i svaka članica zadržava pravo da samostalno formira maloprodajne cene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    8. decembar 2023 | 13:51

    Idi begaj! Mlogo jevtino. Za te pare na zapadu moz da kupis takva 2 paketa.

  • Аца

    8. decembar 2023 | 14:56

    Ја ипак више волим да брушем задњицу вестима из новина !

  • Zubar

    8. decembar 2023 | 12:58

    Ma bitno da su slike indikativnog karaktera i da ne snose odgovornost, sa rolnom toalet papira može da se ide jednom unwc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA