Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati tepih: Mnogo dobrih vesti će doći u vaš život

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tepih u snu simbolizuje sreću

  • 0
Tepih, crveni tepih Foto: Shutterstock

Ako vam se u snu ukazao tepih, iako njegova simbolika ima različita značenja - najčešće predstavlja elemente dobrote. Tepih u snu simbolizuje sreću.

Da bi ste tačno protumačili šta ovakva vizija u snu znači, morali biste pažljivo da uzmete u obzir teksturu i boju tepiha koji ste videli. Ponekad boja govori mnogo više nego što se čini, pa tako, ako ste sanjali tepih jarkih boja - mnogo dobrih vesti će doći u vaš život.

Uopšteno govoreći, tepih je simbol ljubavi i emocija. Neretko opisuje i finansijsko stanje osobe, a takođe može da bude povezan, kako prenosi "Dream Christ" i sa željom sanjača da doživi nešto lepo.

Pirot, ćilimi, Hilandar Foto: Privatna arhiva

Sanjali ste da vidite tepih

Ako ste videli tepih u snu, to je znak da ste zaštićeni od poteškoća, da uživate u luksuzu i udobnosti. Ćilimi na podu takođe ukazuju na razne pogodnosti koje vas očekuju i dobre kolege koji će vam pomoći.

San o urolanom tepihu

Kada vidite umotan tepih, ovakav san odražava iznenadnu promenu u vašem životu. Vrlo je moguće da ćete se suočiti sa konfliktnom situacijom u sebi. Poželećete da brzo promenite svoj životni stil. Urolan tepih takođe ukazuje i na to da je vaš imuni sistem oslabljen iz nekog razloga koji ne znate. Stoga, obratite pažnju na vaše zdravlje i simptome.

U snu ste hodali po tepihu 

Ako ste u snu stali na tepih, to znači da ćete doživeti luksuz i dostojanstvo. Ovakav san je signal neposredne finansijske dobiti. Međutim, takođe je i upozorenje da ćete možda da postati preterano pohlepni.

Sanjali ste novi tepih 

Ako ste sanjali novi tepih, to znači da možete da preuzmete na sebe sledeći projekat bez bojazni, jer će se uspešno završiti. Ovaj san takođe upozorava i da morate pažljivije da upravljate svojim poslom. Novi tepih u snu takođe simbolizuje dugovečnost i prosperitet.

Čistili ste noge na tepihu 

Ovo je znak da pokušavate da prepustite odgovornost nekome drugom i da od vas nema nikakve koristi. Prljava stopala na tepihu predstavljaju stalnu vezu sa prošlošću. Morate da zapamtite da je prošlost iza vas i da je sada vreme da planirate svoju budućnost.

Kada sanjate prljav tepih, to vam ukazje da temelj koji sebi postavljate više nije "udoban". Odbijate da se suočite sa problemima i umesto toga pokušavate da živite sa lošim stvarima. Birate da ignorišete ovu poteškoću.

San o letećem tepihu

Ovo implicira vašu želju i nadu da pobegnete od stvarnosti. Plašite se ili ste umorni od odgovornosti ili posla. Konkretne promene će rešiti sve poteškoće u vašem životu. Međutim, ako ste sanjali magičan tepih, san vam ukazuje da rešavate problem sto odsto.

Sanjati da prodajete tepih

Ako u snu prodajete tepihe, to vam obećava prijatno i korisno putovanje. Naći ćete načine da svoje putovanje učinite uzbudljivim i prosperitetnim, kao i da nameravate da napravite pauzu od rutine.

Sanjali ste da kupujete tepih

Uskoro ćete poboljšati svoje finansijsko stanje. Taj novac ćete potrošiti na nešto što želite dugo vremena.

Sanjati stari tepih

Kada sanjate o starim i pocepanim ćilimima, to znači da morate da budete spremni da slede teška vremena. Razmislite o otplati duga jer će vam novac trebati odmah. Stari ćilim pocepan u snu takođe je znak tuge, laži i falsifikata.

(Telegraf.rs)

Video: Vešti Esmanini prsti izatkaju ćilim za mesec dana: Kaže da je Džana njena naslednica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA