Kako smo uz minimalan budžet dobili kutak iz snova

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Svi mi sanjamo o savršenom enterijeru svog doma jer predstavlja mnogo više od prostora u kojem boravimo

Međutim, često se suočavamo s izazovom kako pretvoriti svoje snove u stvarnost i u tim planiranjima uvek je budžet stavka koja diktira tempo i realizaciju renoviranja i promene enterijera. Međutim, priča ne mora da bude komplikovana, jer ukoliko postoje dobro opremljeni građevinski centri, početni koraci u planiranju izgradnje ili obnove doma i nisu toliko teški.

Kao i sve u životu, sve počinje sa vizijom – znamo tačno kakav dom priželjkujemo, kakve su nam potrebe i šta nam je prioritet. Sledeće na redu je detaljno planiranje kako bismo odredili budžet i napravili plan za svaku fazu projekta.

Jedan od načina da smanjimo troškove su takozvani "uradi sam" projekti. Farbanje ili postavka tapeta su korisne veštine koje nam omogućavaju da samostalno obavljamo različite radove u svom domu, čime štedimo novac i razvijamo svoje praktične veštine i ostavljamo svoj lični pečat.

Maxidom.rs Foto: Promo/ Stefan Jovanović

Spremnost na neočekivane situacije je ključna u procesu renoviranja ili izgradnje doma. Svako ko se ikada upustio u ovu avanturu zna da izazovi i nepredviđene situacije često postanu deo projekta. Sam proces izgradnje, renoviranja ili uređenja gotovo uvek zahteva revidiranje prvobitnih planova, kao i alternativna rešenja. U tim trenucima, podrška koja je dostupna, fleksibilna i prilagodljiva postaje neprocenjiva. Novootvoreni građevinski centar Maxidom.rs nudi upravo tu podršku. Sa izvanrednim asortimanom od preko 25.000 artikala po pristupačnim cenama i stručnim osobljem koje je spremno da pruži savete, Maxidom.rs postavlja novi standard na tržištu prodaje građevinskih materijala i alata. Ovde, na jednom mestu, možete pronaći građevinski materijal, sanitarije, krovne obloge, izolacije, boje i lakove, rasvetu, elektromaterijal, stolariju, električne, akumulatorske i ručne alate, zaštitnu opremu i mnoge druge elemente za uređenje doma.

Maxidom.rs Foto: Promo/ Stefan Jovanović

U nastojanju da uštedite novac, svakako je važno da budete kreativni i efikasni. Međutim, izbor materijala ne sme biti upitan. Maxidom.rs se istakao kao izvanredan izvor kvalitetnih materijala i poznatih brendova po cenama koje su dostupne svakom budžetu, dok će vam njihovo stručno osoblje biti na raspolaganju za pomoć pri odabiru onih koji su vam potrebni.

Maxidom.rs nudi slobodu izbora načina na koji želite da obavite kupovinu. Možete posetiti maloprodajni objekat na adresi Pančevački put 81, poručiti pozivom kontakt centra ili putem internet prodavnice. Osim toga, ovaj građevinski centar pruža uslugu dostave s prilagodljivim vremenom isporuke, što značajno olakšava i ubrzava proces uređenja ili izgradnje, čime se štedi dragoceno vreme.

Maxidom.rs Foto: Promo/ Stefan Jovanović

Posetite Maxidom.rs jer ćete pronaći inspiraciju i materijale i uveriti se da kvalitet i pristupačne cene idu ruku pod ruku uz stručno osoblje koje je tu da vam pomogne da ostvarite svoje snove o idealnom domu. I neka ide sve po planu!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA