San o vožnji auta ima uglavnom dobro značenje, osim u jednom slučaju - povedite računa o prijateljima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsvest ume da nam često šalje neke skrivene poruke kroz spavanje

Naši snovi mogu nam govoriti mnogo toga, a da toga zapravo i nismo svesni.

Ono što nam podsvest poručuje, može biti znak da nešto treba preduzeti i na javi. Naravno, sve u zavisnosti u kojoj ste fazi života i šta vam se trenutno događa, na različite načine taj san možete tumačiti.

Šta znači san o vožnji automobila?

Ukoliko sanjate da se vozite automobilom, važno je da zapatite ko je na mestu vozača, piše "Dreams". Ako ste vi vozili, smatra se da ovo znači nivo kontrole. Takav san bi mogao da naglasi činjenicu da imate samopouzdanja da sve uradite sami. Verovatno ste nezavisni i samodovoljni i zaduženi za sve što vam se dešava u životu.

Ako je neko drugi vozio, onda treba da se zapitate u kakvom ste odnosu sa tom osobom u realnom životu. Kako ste se osećali kada su vas vozili? Sve ovo je važno jer ovaj san predstavlja vašu zavisnost od vozača. Možda ne kontrolišete život i ne sledite svoje ciljeve već tuđe i ono što drugi očekuju od vas. Ako se nalazite na mestu suvozača, to sugeriše da pokušavate da steknete kontrolu nad svojim životnim putem.

Sanjali ste da ste u brzoj vožnji? To onda može predstavljati odraz "rizičnih odluk". Takođe, značilo bi da bi trebalo malo da usporite u životu i uživate u malim stvarima. Nemojte se čuditi ako vam san pokaže da ste anksiozni povodom nekih aktuelnih situacija koje vam se dešavaju.

Ono što je sigurno jeste da nije dobar znak ako ste sanjali nekog u automobilu, a vi niste u njemu. To je zato što stručnjaci veruju da to znači da ćete se razočarati u bliskoj budućnosti i da bi vas neki od vaših prijatelja mogli razočarati.

(Telegraf.rs)

Video: Njihove klanove predvode alfa ženke i u obračunu su spremni da se tuku do smrti: Pogodite ko su?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA