Jednostavan trik kako da odvojite belance od žumanca: Samo jedna "alatka" vam je potrebna
Ponekad ovaj proces može biti komplikovan, ali uz ovaj savet će vam to ići kao od šale
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Čitalac
Za tu alatku je Olja znala i bez vas
Čitalac
To je Olja znala i bez vas
Jedna bakica
Ceo zivot odvajam zumance od belanceta ljuskom od tog razbijenog jajeta.. Kucnem jaje,podelim ljusku na pola. Balance se samo izlije u pripremljenu posudu. U jednoj polovini ljuske ostane zumnce. Ukoliko je u toj polovini ostali jos malo belanceta, samo prebacim zumance u praznu polovini I prices zavrsen. Mnogo je jednostavnije nego opisivanje. A sad citave teorije I nauke o odvajanju zumanceta. Svasta.