Ove šunke su osvojile jedanaest zlatnih medalja Nemačkog poljoprivrednog društva
Da li ste znali da sve šunke, zapravo, imaju visok procenat proteina i nizak procenat masti? Kombinacija navedenog izdvaja Zlatiborac šunke i zbog toga ih potrošači vide kao brend visokog kvaliteta.
Kvalitet Zlatiborac šunki garantuje i činjenica da odabrane komade mesa ručno obrađuju i pripremaju iskusni majstori mesarskog zanata, nakon čega se ova šunka pažljivo kuva na 72⁰C.
Zlatiborac premium šunka je više od šunke. Sinonim za izvrstan kvalitet u portfoliju "Zlatiborca" je upravo ovaj proizvod. Prefinjenog ukusa, bogata proteinima, ova šunka je "zlatna" u svakom smislu te reči. U zlatnom omotu, krije se izvrsna kombinacija kvalitetne sirovine, vrhunske obrade i savršenog balansa proteina, masti i soli.
Ono što sve Zlatiborac šunke razlikuje od drugih na tržištu jeste ukupno jedanaest dobijenih zlatnih medalja Nemačkog poljoprivrednog društva (DLG), u periodu od 2017. do 2023. godine. U oštroj konkurenciji mesnih prerađevina iz celog sveta, najsjajnija odličja dodeljena su zlatiborac šunkama.
Zlatiborac pizza šunka
Pizza... Prva asocijacija na ovaj kulinarski specijalitet je, svakako, Italija. Ljudi neretko misle da je pizza klasično italijansko jelo, ali, zapravo, u različitim oblicima postoji od ranih godina 19. veka. Trebalo je čekati sve do 1889. godine kada je po prvi put pizza bila nadevena mocarela sirom, paradajzom i bosiljkom.
Da li ste znali da je ova pizza pripremana za članove italijanske kraljevske porodice? Kralj Umberto I i kraljica Margarita su prvi put konzumirali ovo jelo prilikom njihove posete Napulju. I upravo tako, pizza Margarita je rođena.
Zlatiborac pizza šunka je sastojak koji će možda baš vama pomoći da napravite najukusniju pizzu na svetu i obradujete svoju porodicu i prijatelje. A možda ćete, inspirisani ovom pričom, baš vi napraviti neku novu vrstu pizze i time obogatiti svoju gastronomsku ponudu
Zlatiborac pileća prsa
Zlatiborac pileća prsa nisu bez razloga tako omiljenog ukusa. Izrađena su od najkvalitetnijeg pilećeg filea, sa niskim procentnom masti i visokim procentom proteina, tako da svakim zalogajem potvrđuju da su idealan izbor za potpun, lagan i energetski bogat obrok.
Za više informacija posetite website, kao i društvene mreže kompanije Zlatiborac- Instagram, Facebook, Youtube.
(Telegraf.rs/PR)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
U dimu je spas dimjeno je,kamuflrano je
Koliko mesa preradi Zlatiborac nema ceo stocni i svinjski fond Balkana! A sve je domace,ekolosko i cisto?! Za sada im ne zaustavljaju hladnjace iz Crne Gore i Kosova sa zamrznutim mesom iz Argentine,Brazilai drugih zemalja!?Ratne rezerve sa davno isteklim rokom upotrebe! Ali sitne proizvodjace ista ta policija kaznjava a roba se oduzima!
Podelite komentar
Goran
A I dalje nemogu da izvoze u rusiju,zanimjivo
Podelite komentar