Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • teorija zavere

    07. septembar 2023 | 19:53

    Sve je to super, ali ja na pakovanju jaja prvo gledam iz kakvog su uzgoja. To je sada lepo obeleženo i stoji broj pored kojeg slovima piše vrsta uzgoja. Imate "slobodan uzgoj" što znači da kokoške borave napolju i vide sunca, zatim "podni uzgoj" što znači da su u zatvorenom, ali se ipak kreću i imate "kavezni uzgoj" što znači da su jadne kokoške u kavezima. Naravno najgori je "kavezni uzgoj". Takve kokoške su sklone infekcijama, pa se često špricaju antibioticima. Ja kupujem samo "slobodni uzgoj", mada bi bilo pametnije da kupujem od nekog domaćeg gazdinstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA