Šta znači sanjati pokvareni auto: Kvarovi, nesreće i popravke, jasni su pokazatelji vaših mana

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Um vam šalje jasnu poruku kroz nezgodne situacije

Kada sanjate automobil, to može nositi i pozitivno i negativno značenje.

Snovi o automobilima predstavljaju našu sposobnost da napredujemo, rastemo i  dobru komunikaciju sa drugim ljudima.

Ali, ako sanjamo da se automobil pokvario u snu, to nosi nekoliko značenja, na koja treba obratiti pažnju. Može opisivati naš manjak odgovornosti, kao i osećaj bespomoćnosti u izazovnim situacijama.

Ovakvi snovi se mogu povezati i sa "traumom" ili stresnom situacijom, ako je onaj ko sanja prošao kroz neku saobraćajnu nesreću. 

Najčešći san o pokvarenim automobilima jeste kada u novima doživite ili vidite neku saobraćajnu nesreću. To može značiti da gubite kontrolu nad svojim životom i da ste poprilično nesnađeni. Ovo se može odnositi na ljubav, karijeru ili pak novac.

Prokuvao motor, hauba, zena vozac, kvar na automobilu Foto: Shutterstock

Poruka koju vam um šalje putem ovog sna jeste da treba hitno preduzmete kontrolu nad svojim postupcima i odlukama i da poradite na navikama koje imate.

Osoba koja sanja ovakav san se bori sa umorom, osećajem anksioznosti i stresom. Kvar ili potpuni prestanak rada automobila može predstavljati tenziju pod kojom ste, pogotovo ako prolazite kroz težak period.

Ukoliko u snu popravljate kvar na vozilu, to znači da ste svesni svega što je loše i da vam je već na umu da poradite na rešavanju problema i loših navika, prenosi "Dreamsandmythology.com".

(Telegraf.rs)

Video: "Biću mlada koja će voziti žutog fiću": Ema jedina ima ovakvog oldtajmera, ovaj komentar stalno čuje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA