Evo gde treba da čuvate kečap: Napokon rešena misterija
Da li ste kečap inače odlagali na "pravo" mesto?
Stara debata koja deli domaćinstva - gde treba čuvati kečap?
Dok mnogi tvrde da bi kečap trebalo da stoji u špajzu ili u kuhinjskim elementima, drugi misle da ostaje duže svež u frižideru.
Ali, nadamo se da će ovo staviti tačku na bilo kakvu raspravu - "Hajnc" je otkrio da kečap treba da se čuva u frižideru, ali mnogi obožavaoci nisu uvereni.
Na "Tviteru" se prehrambeni gigant oglasio juče vrlo kratkom objavom: "Za vašu informaciju: Kečap. ide. u. frižider!!!".
Na stotine fanova odgovorilo je da ga drže u visećim kuhinjskim elementima i da neće menjati metod.
FYI: Ketchup. goes. in. the. fridge!!!— Heinz (@HeinzUK) June 27, 2023
- Postojao je samo jedan tačan odgovor, i sa zadovoljstvom možemo da podelimo sa ljubiteljima "Heinz Tomato" kečapa širom Velike Britanije da naš kečap mora da bude u frižideru - kaže Olivija Lenon, iz "Heinz Tomato Ketchup" za "Daily Mail".
- Iako smo svesni da su mnogi ljubitelji kečapa čuvali svoj kečap na policama, mi preporučujemo hlađenje nakon otvaranja. Ovo je najbolji način da opstane pikantan ukus našeg "Heinz" paradajz-kečapa koji poznajete i volite.
Dok se ne otvori, kečap može da stoji na polici. Međutim, pošto paradajz ima visoku kiselost, mora se staviti u frižider kada se otvori da ne utiče na ukus. Uprkos mišljenju stručnjaka, mnogi ne žele da menjaju svoju naviku.
Prema proizvođačima sosa, 41 odsto Britanaca pogrešno drži svoj paradajz-kečap na policama ili u kihinjskim elementima, a ne u frižideru.
- Nikada nisam držao kečap u frižideru. Uvek na radnoj površini - rekao je jedan obožavatelj.
- Ne, nije. Vi se držite proizvodnje, a ja ću se baviti potrošnjom - rekao je drugi.
- "Heinz" čak i ne zna gde bi njihov proizvod trebalo da se čuva - napisao je treći.
- Samo ga nosim u džepu. Nikad ne znaš kada bi mogao naići na užinu koja zahteva malo kečapa - našalio se drugi.
(Telegraf.rs)
Video: Tajna se krije u jednom sastojku: Ovako se pravi najukusnija paradajz čorba
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Tea
To je kao da majonez drzis otvoren napolju na 3o step,i ako u radnji stoji na polici ipak je sigurniji frizider.
Podelite komentar