Vreme čitanja: oko 1 min.

Očistite svu masnoću iz rerne samo jednim limunom: Pratite ova uputstva

Vreme čitanja: oko 1 min.

U trenutku, prljavština je nestala sa vrata i unutar rerne, a krpa od mikrovlakana pokupila je svu staru masnoću

  • 0
Rešetke, rerna, čišćenje Foto: Shutterstock

Viralni trik za čišćenje rerne zadivio je "TikTok", a najbolja stvar od svega je što vam ne treba baš nijedan proizvod pun hemikalija i jakih mirisa.

Sve što vam treba je jedan sastojak koji već sigurno imate kod kuće.

- Viralno brzo čišćenje rerne sa samo jednim limunom - napisala je kreatorka ispod video-snimka, koji sada ima 1,5 miliona pregleda.

Na snimku se vidi kako Jagmur stavlja jedan isečen limun u veliku posudu sa vodom, a zatim tu posudu stavlja u zagrejanu prljavu rernu.

Zatim, izvadivši posudu posle 20 minuta, zgrabila je krpu od mikrovlakana, natopila je vodom sa limunom pre nego što je nežno obrisala rernu.

@yagmuronerr this just saved my life 🤝🏼 natural oven cleaning hack 🍋 i will also clean my airfryer& microwave with this way #cleaninghacks #cleaninghack #cleaninghacksforyou #cleaninghacksthatwork #cleaninghacks101 #cleaningasmr #cleaningtips #cleaningszn #cleantok #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleanfreshhype #cleanwithmemotivation #cleanmotivation #cleaningmotivation #torontocontentcreator #torontocontentcreators #torontotiktok #submarine #titanic ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

U trenutku, prljavština je nestala sa vrata i unutar rerne, a krpa od mikrovlakana pokupila je svu staru masnoću.

Kasnije u odeljku za komentare, rekla je da treba zagrejani rernu na 200 stepeni pre nego što stavimo činiju vode sa limunom u nju na 20 minuta. Takođe je predložila korišćenje tople vode. Nakon što je pustila vodu sa limunom da uradi svoje u vrućoj rerni, kreatorka videa je rekla da bi bilo dobro da isključite rernu, a da ostavite posudu unutra da se ohladi 10 minuta kako bi se stvorila para.

- Kada isključite rernu, ostavite limunovu vodu da ostane tamo 20 minuta. Na ovaj način para će omekšati prljavštinu - rekla je jedna osoba u komentarima.

- Pokušajte da dodate cimet u tu mešavinu! Rerna i vaš stan će mirisati neverovatno - napisao je drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA