Kako da vam jagode duže zadrže svežinu ?

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 534

    24. maj 2023 | 15:25

    A jel treba predhodno i da premerimo svaku na zlatarskoj vagici?

  • FANTOM(68)

    24. maj 2023 | 14:52

    Svo jagodičko i bobičavo voće jede se sveže i ne preporučuje se držati ga u frižiderima i zamrzivačima osim ako nisu predviđeni za daljnu preradu. Možete zamisliti smrznutu jagodu da konzumirate iz zamrzivača sem u kolačima ili tortama. Pa i tada izgleda više nego trulo. Samo sveže je slatko i slasno. Jedi jagodu, malinu, kupinu, borovnicu ili ribizli kao i šljivu i kajsiju kada je njihovo vreme zrenja sve ostalo je bofl.

  • Marina

    24. maj 2023 | 14:21

    Tako radim godinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA