Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
534
A jel treba predhodno i da premerimo svaku na zlatarskoj vagici?
FANTOM(68)
Svo jagodičko i bobičavo voće jede se sveže i ne preporučuje se držati ga u frižiderima i zamrzivačima osim ako nisu predviđeni za daljnu preradu. Možete zamisliti smrznutu jagodu da konzumirate iz zamrzivača sem u kolačima ili tortama. Pa i tada izgleda više nego trulo. Samo sveže je slatko i slasno. Jedi jagodu, malinu, kupinu, borovnicu ili ribizli kao i šljivu i kajsiju kada je njihovo vreme zrenja sve ostalo je bofl.
Marina
Tako radim godinama.