Stiglo je vreme da se jagode zarumene na našim tanjirima i da uživamo u njihovoj sočnosti.
Koliko god nam začaraju oči kad ih vidimo, ipak, vrlo brzo mogu omekšati i pokvariti se. Ali, postoji trik i za to.
Za ove situacije "TikTok" profil @shazoshop4u ponudio je rešenje kako da vam voćkice ili pak povrće kao što su jagode zadrže svežinu.
Naime, sve što je potrebno da uradite staje u nekoliko koraka.
Prvo lepo operite jagode, zatim ih ostavite da se sasvim osuše. Kada budu suve, isecite zelene listiće i pripremite posudu u kojoj ćete ih držati. Posudu obložite ubrusom i pogređajte jagode. Kada završite sa ređanjem, perkrijte ih ubrusom i smestite ih u frižider.
@shazoshop4u Food Storage Hack that actually Works #KitchenHack #LifeHack #foodhacks #fyp #asmr #HowTo #beforeandafter #foodstorage ♬ original sound - shazoshop4u
Ovo će sprečiti da se pojavi buđ, a ako su vam potrebne kasnije u budućnosti, slobodno ih možete smestiti u zamrzivač.
(Telegraf.rs)
Video: Da li u jagodama stvarno ima crva i bubica?
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
FANTOM(68)
Svo jagodičko i bobičavo voće jede se sveže i ne preporučuje se držati ga u frižiderima i zamrzivačima osim ako nisu predviđeni za daljnu preradu. Možete zamisliti smrznutu jagodu da konzumirate iz zamrzivača sem u kolačima ili tortama. Pa i tada izgleda više nego trulo. Samo sveže je slatko i slasno. Jedi jagodu, malinu, kupinu, borovnicu ili ribizli kao i šljivu i kajsiju kada je njihovo vreme zrenja sve ostalo je bofl.
Podelite komentar
Marina
Tako radim godinama.
Podelite komentar
Рус
Sve sa TikToka...
Podelite komentar