Šta znači sanjati cvetnu baštu: San kao sa razglednice skriva cvetove emocija

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Kakve nam poruke šalje ovakav san?

Snovi sa nama često razgovaraju preko simbola i metafora.

Od toga šta konkretno sanjamo ili koga, pa čak i do mesta i vremena odvijanja snova. Noćne more nam često ostavljaju želju da istražimo razloge takvih snova, ali šta nosi ova druga, lepša i mirišljava strana snova?

Pojava bašte u snovima

Vrt u snu će se manifestovati različito u zavisnosti od osobe do osobe, a obično će se pokazati onako kako osoba koja sanja, napreduje na svom životnom putu. Bašta može predstavljati i unutrašnji i spoljašnji svet sanjara. Simbolično je, ovakav san, povezan sa duhovnošću ili negovanjem talenata, kao i njihovim pokazivanjima.

Kakva je bašta i šta se nalazi u njoj govori nešto više o tome kako se treba ponašati - da li je potrebno više pažnje posvetiti nekim stvarima ili će vas krasiti pozitivna energija.

Cvetna bašta

U snovima se cveće u bašti može videti kao pozitivan simbol, koji vas povezuje sa rastom, cvetanjem, lepotom i plodnošću. Ali isto tako koji se odnose na stvari koje su kratkog veka.

Cveće, bašta, cvetna bašta, bašta, vrt, proleće, horoskop Foto: Shutterstock

Poznato je da cveće odražava sreću za sanjara. Šta god da cveta u vašem životu, drugi će videti i njihova čula će ih privući blizu vas. Prelepi vrt u snu predstavlja ravnotežu, unutrašnju lepotu i možda kreativnost ili pozitivnu energiju koju ste "posadili" u sebi.

Urušena bašta

Bašta koja je uništena u vašim snovima smatra se negativnim znakom upozorenja, koji se menja u zavisnosti od toga ko uništava ovo prelepo mesto.

Ukoliko onaj koji sanja uništi baštu u snu, to predstavlja samosabotirajuće ponašanje, koje se odnosi i na unutrašnji i na spoljašnji rast i sazrevanje. Ovo može biti povezano sa unutrašnjim svetom ili osećanjima. Tačnije može biti povezano sa onim ko ste u stvari vi, vaša sećanja ili lični atributi, potencijal i karakteristike.

Ako neko drugi uništava baštu u vašem snu, predstavlja narušavanje nekog vašeg mira i unutrašnjeg razvitka. Dobra vest je da bašte ponovo rastu i opet će procvetati, ali im treba posvetiti pažnju, nalašava "Dreamdictionary.org".

(Telegraf.rs)

Video: Turisti hrle da vide cveće čije ime simboliše lepotu: Božuri "obojili" polja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA