Evo zašto drvene varjače treba "kuvati": Pogledajte kako voda izgleda nakon toga
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
normalno
da stavis komad drveta da kuvas mora tako
E
Bas tako
Kum Žoržo
S...e mi se od ovih mudrolija sa TikToka! Moja baba je koristila jednu te istu drvenu varjaču odkad ja znam za sebe, znači jedno minimum 30 godina i nikad je u životu nije iskuvavala. Da budem iskren često bi je samo proprala pod mlazom vode i to je to. Sa njom je mešala i supe i čorbe, i slatko i slano i za sve te godine nikad se nikome nije ništa desilo, niko nije dobio trovanje hranom niti je bilo nekih problema.