Evo zašto drvene varjače treba "kuvati": Pogledajte kako voda izgleda nakon toga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika E
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • normalno

    25. februar 2023 | 23:18

    da stavis komad drveta da kuvas mora tako

  • E

    25. februar 2023 | 22:23

    Bas tako

  • Kum Žoržo

    25. februar 2023 | 20:53

    S...e mi se od ovih mudrolija sa TikToka! Moja baba je koristila jednu te istu drvenu varjaču odkad ja znam za sebe, znači jedno minimum 30 godina i nikad je u životu nije iskuvavala. Da budem iskren često bi je samo proprala pod mlazom vode i to je to. Sa njom je mešala i supe i čorbe, i slatko i slano i za sve te godine nikad se nikome nije ništa desilo, niko nije dobio trovanje hranom niti je bilo nekih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA