Vreme čitanja: oko 1 min.

Generalno sređivanje kuće ne mora da bude tako zamorno: Evo kako da doprete do teško dostupnih mesta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je da se pozabavimo prljavštinom!

  • 0
Čišćenje Foto: Shutterstock

Laura Mountford, koja objavljuje sadržaj na "Instagramu" pod korisničkim imenom @lauracleanaholic, prikupila je impresivnih 538.000 pratilaca, a sa njima redovno deli svoje savete i trikove za čišćenje.

U jednom od svojih nedavnih klipova, Laura je podelila svoje jednostavne trikove koji će učiniti da vaš dom izgleda sveže, bez ikakvog napora.

- Uvek odlažem dubinsko čišćenje, pomisao na to je mnogo gora nego da to stvarno radim, jer uvek mislim da će za mi to trebati godine, a sa ovim lakim savetima zaista nije - kaže.

U snimku prvo vidimo kako Laura počinje suvim brisanjem zidova.

Objasnila je:

- Suvo brisanje zidova služi da ukloni prašinu, a zatim mokro brisanje zidova sa obe strane vrata da biste uklonili tragove i ogrebotine. Ova područja obično postaju najmučnija, tako da je brisanje najbrži način, a kada otvorite ulazna vrata, miriše tako dobro čim uđete.

Nakon toga, Laura prelazi u svoju kuhinju, gde koristi plastičnu karticu, umotanu u krpu, da očisti teško dostupna mesta ispod elemenata.

Dodala je:

- Čišćenje ispod kuhinjskih ormarića. Probajte ovaj savet koristeći karticu i krpu, bukvalno traje pet minuta i samo pogledajte koliko sam prljavštine pokupila.

Na kraju, ona koristi dezinfekciono sredstvo i vodeni rastvor na krpi da obriše svoje kuhinjske elemente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Laura Mountford (@lauracleanaholic)

- Brisanje kuhinjskih ormarića služi da biste uklonili otiske prstiju, masnoću i prljavštinu. Osećam se kao da je cela kuhinja sada mnogo svežija nakon ovoga, a takođe i miriše neverovatno.

Korisnici "Instagrama" su bili veoma impresionirani Laurinim hakovima i njen video je brzo prikupio više od 150.000 lajkova i na stotine komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA