6 činjenica koje će vam pomoći da odlučite da li je PVC stolarija pravi izbor za vas

 
  • 0

Drveni, aluminijum ili PVC prozori i vrata?

To je pitanje sa kojim se suočavaju svi koji žele vrhunsku izolaciju i izgled uz maksimalnu uštedu struje. U ovom tekstu ćemo, uz pomoć stručnjaka iz Profi Centra Avala detaljno da vam opišemo šest najvažnijih karakteristike PVC stolarije — tako da tačno znate u šta se upuštate ako odlučite da ušteđeni novac uložite u ovu vrstu stolarije.

1. Premijum PVC stolarija će vam trajati decenijama bez dodatnih troškova održavanja

Istraživanja pokazuju da PVC stolarija zadržava potpuno ista svojstva oko 50 godina od momenta ugradnje. To je dva puta duže od aluminijumske a tri puta od drvene stolarije.

Kažemo da je ovo činjenica zato što se premijum PVC stolarija pravi od polimera sa najboljim savremenim aditivima — koji se ne ljušti, ne savija i ne krivi. Takođe ne morate da brinete ni o rđanju, truljenju i napadima insekata. Dakle, vreme koje odlazi na održavanje je svedeno na minimum.

2. PVC stolarija nudi najbolja moguća izolaciona svojstva uz visoku energetsku efikasnost

PVC stolarija će eliminisati oko 2/3 buke spoljne sredine, čak i ako se ne odlučite za premijum opciju. To znači da izolacione karakteristike možete prilagoditi svom budžetu. Na primer, što više komora ima PVC prozor, to je bolja izolacija.

Jasno je da što manje toplote "izlazi" iz vašeg doma — to je manji račun za grejanje i hlađenje. Iz Profi Avala centra nam kažu da ne morate da pravite kompromis sa izolacijom i kvalitetom bez obzira na budžet. Kod njih je vrhunska nemačka PVC stolarija dostupna po cenama koje su povoljne za skoro sve građane naše zemlje.

3. PVC stolarija po meri, boji i dizajnu iz vaših snova je realnost — ali morate biti sigurni u svoj izbor

Izgled je uvek bio jedna od glavnih prednosti drvene stolarije. Ipak, danas i PVC stolarija dolazi u skoro svim mogućim dezenima, bojama, i teksturama drveta. Kvalitet izrade, pogotovo premijum PVC stolarije često navodi i najbolje poznavaoce da pomisle da je drvo. I to ne samo na pogled, već i na dodir.

Mana PVC stolarije koju treba da imate u vidu je da joj ne možete menjati izgled i boju nakon ugradnje. Tako da, tri puta merite, jednom secite.

PVC stolarija po meri boji i dizajnu izradjujemo u našim fabričkim prostorijama.

4. PVC stolarija je bezbedna i čuva životnu sredinu

Životni vek, izdržljivost, potpuna biorazgradivost i nisko zagađenje tokom proizvodnje PVC stolarije daju ogroman doprinos očuvanju životne sredine. Plus, PVC stolarija nije samozapaljiva (za razliku od drveta) i dolazi uz najmoderniju protivprovalnu zaštitu.

5. Cena PVC stolarije je pristupačna — a kvalitet ne trpi

Odnos cena/kvalitet je jedna od glavnih prednosti PVC stolarije. Košta manje od drveta i aluminijuma a dobijate sve gore navedene prednosti (i više). Zbog preciznih zakona i rigoroznih i konstantnih provera kvaliteta, nemačka PVC stolarija je neprikosnovena. A u Profi Avala Centru taj kvalitet se nudi po nezamislivo povoljnim cenama.

6. Montaža PVC stolarije: Mač sa dve oštrice

Važnost kvaliteta ugradnje je u rangu sa važnošću kvaliteta same PVC stolarije. Zato nam iz Profi Avala Centra kažu da kod njih i montaža PVC stolarije mora da prati nemačke standarde, ne samo materijal.

Šta je zaključak — da li je PVC stolarija izbor za vas?

Videli ste šta je sve moguće sa PVC stolarijom i kakav kvalitet je u pitanju. Ali odgovor na ovo pitanje uvek "zavisi". Ukoliko želite da vam eksperti pomognu da dobijete konkretan odgovor, zakažite besplatnu konsultaciju u Profi Centru Avala. Njihova PVC stolarija - Beograd ponuda uključuje i besplatan izlazak na teren i merenje na teritoriji glavnog grada.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA