Praznici nam hrane dušu, a tradicija je čuva - Bez čega vi ne možete za Božić i Novu godinu?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
NN
Pihtije , sarma, ren , pecenje , rakija , pivo.....
BASA
Bez jutarnje Kafe i Rakijice , Ratluka i Kockice Čokolade ! Jutro nije prijatno tj. Ceo dan ! Bez obzira da li je praznik ! Kuc - Kuc - živeli !
Neko iz naroda
Nova Godina sta god se nadje , dobro je doslo, ali Badnji dan - bakalar , a Bozic, zna se - cicvara.Tako su mi i preci slavili.