Rende je obavezan predmet u kuhinji svake domaćice. Pomoću njega sitnimo sir, krompir, razno voće i povrće, te nam tim i skraćuje vreme koje bismo utrošili da to radimo ručno.
Skoro svako rende ima četiri strane sa otvorima različitih oblika koji imaju drugačije funkcije. Međutim, većina nas koristi samo stranu sa većim otvorima, jer je najpraktičnija.
Ali da li ste se nekada zapitali čemu služe najsitnije rupice na rendeu, koje retko ko koristi?
Naime, ove rupice su najmenjene za čvrste namirnice poput crne čokolade, parmezana ili muskatnog orašćica. Ove rupice su idealne ukoliko želite da ukrasite kolače, tortu ili slani rolat, jer ćete dobiti prelepu dekoraciju.
U videu na početku teksta pogledajte kako izgleda proizvod koji ćete dobiti.
(Telegraf.rs)
Video: Brat bivšeg misnistra Mladen Lučić lišen slobode
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ma
E,to stvarno do sada nismo znali
Podelite komentar