7 saveta kako možete da upotrebite već korišćeno ulje za kuvanje: Budite praktični, ali umereni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • N. W7

    13. novembar 2022 | 13:45

    U restoranima ulje se menja u fritezama na 3 meseca.. Svaka čast izuzecima.. Bude crno ali oni i dalje u tom ulju prže pomfrit.. Eto sta jedemo.. Ne misle na zdravlje ljudi nego na profit. A mi im verujemo..

  • BASA

    28. oktobar 2022 | 15:10

    Korišćeno ulje maksimum Tri puta može da se koristi. Po savetu raznih , naših i svetskih , Nutricionista ! Probajte !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA