7 saveta kako možete da upotrebite već korišćeno ulje za kuvanje: Budite praktični, ali umereni
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
N. W7
U restoranima ulje se menja u fritezama na 3 meseca.. Svaka čast izuzecima.. Bude crno ali oni i dalje u tom ulju prže pomfrit.. Eto sta jedemo.. Ne misle na zdravlje ljudi nego na profit. A mi im verujemo..
BASA
Korišćeno ulje maksimum Tri puta može da se koristi. Po savetu raznih , naših i svetskih , Nutricionista ! Probajte !