
Sve vreme pogrešno čuvate hleb: Zahvaljujući ovom triku dugo će ostati svež
Koliko puta vam se desilo da posegnete za hlebom kako biste napravili sendvič ili prženice i ustanovite da se hleb ubuđao?
Čuvanje ove namirnice ubuduće neće biti problem ukoliko budete primenili trik koji je za britanske medije otkrio stručnjak za potrošače Tom Čerč.
- Sve što je potrebno da uradite jeste da u kesu sa hlebom stavite štap celera – kaže Tom.
- Hleb će apsorbovati vlagu iz celera i tako će duže ostati svež.
Čerč ističe da se radi o celeru u stabljikama, onom koji se provlači kroz sokovnik za hladno ceđenje kako biste napravili bistri sok kojim Novak Đoković započinje dan.
Beli koren celera sadrži manju količinu tečnosti, pa je zbog toga korisnije da u kesu sa hlebom stavite jednu stabljiku ovog povrća.
Video: Napravite sladoled kod kuće za samo 5 minuta
(Telegraf.rs)
Video: Gorica je imala cistu na jajniku, a unutra je bio najopasniji tumor! Izašla je kao pobednik
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Danijel
Sve vrijeme pogriješno živimo. 🤦🏻♂️
Podelite komentar
BASA
Hleb nam je vrlo kvalitetan tako da bi se i Celer Ubudjao upakovan sa hlebom ! Hvala za savet !
Podelite komentar
Vanja
Hleb se pojede nema potrebe cuvati ga
Podelite komentar