Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mika
Moze u hranu ja ga stavljam u kremu za suncanje,koza bolje dobija boju, i u kosu jednu kasiku pre pranja, dobro je i za nokte da stoji prst u pivo 10 min i onda nokat dobije neverovatan sjaj 😏
Darija
Moja baka je pile pri kraju pečenja polivala pivom, i uvek je bilo lepo pečeno, hrskavo i lepe boje. A pivo ja stavim na kosu pre feniranja, extra je, ne lepi kosu kao pene i lakovi, miris brzo ispari a frizura traje do sledećeg pranja. Pivom se čisti i lišće velikih biljaka kao difenbahija, fikusi...
majalena
Pivo ne može da se jede. Ono samo dodak nekoj hrani.