Život & Stil Know How Komentari na "Izneli smo sladoled na 36 stepeni: Šta mislite, koliko mu je trebalo da se otopi?" - Telegraf.rs Izneli smo sladoled na 36 stepeni: Šta mislite, koliko mu je trebalo da se otopi? Katarina Samardžić 26/07/22 | 17:30 ‹ Pročitajte ceo tekst
🤫
Ja se topim od nežnog muškog dodira 😉 požudnog pogleda 🙊
Podelite komentar
Acs
Da vam odam tajnu. Industrijski sladoled je pun vazduha,zato se i brzo topi.
Podelite komentar
FANTOM
Ko još liže sladoled na štapiću? On se jede kao i onaj u kornetu. Ližeš lizalicu.
Podelite komentar
V8
@FANTOM
Devojke najviše....
Podelite komentar
Marko arbitar
Pih samo 15min 😀
Podelite komentar