marinada se koristi za divljač.Ima više recepata, guglajte i probajte.
Dobio sam divljeg zeca, napravio marinadu(voda, sirće, beli i crni luk, zelen, šargarepa, bibera u zrnu, crno vino, paštrnak, lorber, itd, bez kima!).
Kad je bacio prvi ključ, ostavio da se ohladi "pac"(marinada), i prelio zeca, da odstoji 3-4 dana na hladnom mestu.Tako i prase da se posoli i ostavi se tako 3-4 dana, na hladnom i tamnom mestu, zaštićeno od napada muva.Slađe pečeno meso nisam jeo.Probajte.
je jedna vrste konzervacije.Imate topli i hladan dim.Loše meso nikad nisam jeo, loše makarone jesam. Meso u bilo kom obliku je vrh.Znate li, da kad ne biste u organizam mesec dana uneli hranu, koja u sebi ima i masnoće( ne ulje, zejtin) , ne bi živeli duže .Guglajte.
Bravo
marinada se koristi za divljač.Ima više recepata, guglajte i probajte. Dobio sam divljeg zeca, napravio marinadu(voda, sirće, beli i crni luk, zelen, šargarepa, bibera u zrnu, crno vino, paštrnak, lorber, itd, bez kima!). Kad je bacio prvi ključ, ostavio da se ohladi "pac"(marinada), i prelio zeca, da odstoji 3-4 dana na hladnom mestu.Tako i prase da se posoli i ostavi se tako 3-4 dana, na hladnom i tamnom mestu, zaštićeno od napada muva.Slađe pečeno meso nisam jeo.Probajte.
Podelite komentar
Sada
Neće nam to više trebati razmišljajte u pravcu kako da skakavci budu hrskaviji za koju godinu.
Podelite komentar
Kuvar
Spas je u suvidaciji
Podelite komentar
Sušenje
@Kuvar
je jedna vrste konzervacije.Imate topli i hladan dim.Loše meso nikad nisam jeo, loše makarone jesam. Meso u bilo kom obliku je vrh.Znate li, da kad ne biste u organizam mesec dana uneli hranu, koja u sebi ima i masnoće( ne ulje, zejtin) , ne bi živeli duže .Guglajte.
Podelite komentar