Da žilavo meso postane sočno i meko: Isprobajte trik kojim su oduševljene domaćice širom sveta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bravo

    20. jul 2022 | 07:33

    marinada se koristi za divljač.Ima više recepata, guglajte i probajte. Dobio sam divljeg zeca, napravio marinadu(voda, sirće, beli i crni luk, zelen, šargarepa, bibera u zrnu, crno vino, paštrnak, lorber, itd, bez kima!). Kad je bacio prvi ključ, ostavio da se ohladi "pac"(marinada), i prelio zeca, da odstoji 3-4 dana na hladnom mestu.Tako i prase da se posoli i ostavi se tako 3-4 dana, na hladnom i tamnom mestu, zaštićeno od napada muva.Slađe pečeno meso nisam jeo.Probajte.

  • Sada

    18. jul 2022 | 18:52

    Neće nam to više trebati razmišljajte u pravcu kako da skakavci budu hrskaviji za koju godinu.

  • Kuvar

    18. jul 2022 | 13:53

    Spas je u suvidaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA