Uz putno osiguranje na klik do 10% popusta

 
  • 0

Neke od omiljenih svetskih destinacija već čekaju na Vas, a uz Triglav putno zdravstveno osiguranje osećaćete se sigurno i bezbrižno, gde god da otputujete

Odmor ili put u inostranstvo najčešće je povezan sa prijatnim iskustvima i uspomenama. Međutim, mogu Vas iznenaditi bolest i nepredviđene situacije. Zato je tu putno osiguranje koje pruža finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

U aktuelnoj letnjoj sezoni osmislili smo posebne pakete individualnog i porodičnog osiguranja za sve one koji su za svoju destinaciju izabrali Evropu. Sada već po ceni od 1882 dinara u okviru standard paketa možete kupiti polisu individualnog desetodnevnog putnog osiguranja, dok bi porodično osiguranje na 10 dana, iznosilo svega 3952 dinara.

Pored toga, individualnog i porodičnog u putnom osiguranju sa asistencijom nudimo:

  • Grupna osiguranja (grupu čini 5 ili više osiguranika),
  • Individualno osiguranje za više ulazaka u evropske zemlje,
  • Pripejd putno osiguranje- Ugovarač pravno lice za potrebe svojih zaposlenih.

Putno osiguranje možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, na portalu e.Triglav i u partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: +381 11 41 44 105.

Poseban popust od 10% može se ostvariti putem kupovine ne portalu e.Triglav. Sa par klikova, građani mogu da se osiguraju i realizuju popust. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može izvršiti uplatu, svaki kupac dobija polisu na svoj e-mail, a osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA