Triglav osiguranje – Da putujete bezbrižni

 
  • 1

Mnogi već obilaze turističke agencije, krstare Internetom, upoređuju cene smeštaja i avionskih karata

Konačno je stigao trenutak da isplanirate odmor. Ovog leta imate šansu da nadoknadite propušteno. Polisa putnog osiguranja omogućiće da se za vreme boravka u inostranstvu potpuno opustite i da u neželjenim situacijama imate efikasnu profesionalnu zaštitu.

Posebnu ponudu Triglav osiguranja čini putno porodično osiguranje na 10 dana, po ceni od svega 3952 dinara. Da bi ponuda bila potpuna, omogućili smo Vam da na našem portalu e.Triglav putem kupovine, uz svega par klikova ostvarite popust od 10%.

Polisu možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja a.d.o. i u partnerskim turističkim agencijama. Ukoliko ste u gužvi i konstantno Vam nedostaje vremena, to možete učiniti i tokom vožnje do aerodroma, na putu ka graničnom prelazu, jednim klikom, na portalu e.Triglav, neposredno pre izlaska iz zemlje. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: +381 11 41 44 105.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa '63

    15. jun 2022 | 15:01

    Dobra cena! Veća za 1.000 din od najniže cene osiguranja (za koje znam), raspitivala sam se i kupila pre par danaL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA