Uz putno osiguranje na klik do 10% popusta

 
  • 0

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti

Triglav osiguranje ADO Beograd omogućilo je korisnicima polise putnog osiguranja putem online kupovine. Sa samo nekoliko klikova, građani mogu da se osiguraju i ostvare popust od 10%.

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci poslovnog ili rekreativnog puta, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. Putno osiguranje je obavezan saveznik turističkih putovanja. Zato se preporučuje Premium pokriće sa osiguranom sumom od 30.000 evra.

Za planirano letovanje Triglav osiguranje brine o putnicima koji će svoj odmor provesti na destinacijama u inostranstvu i za njih je obezbeđeno pokriće tokom putovanja van zemlje. Da biste u inostranstvo krenuli potpuno rasterećeni, bez dvoumljenja uzmite polisu Putnog osiguranja koje štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i neprijatnosti.

Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati uz pomoć web portala e.Triglav. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može da izvrši uplatu, a svaki kupac dobija polisu email-om i osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Putno osiguranje možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, na portalu e.Triglav i u partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: +381 11 41 44 105.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA