6 saveta za prvomajsko roštiljanje: Kako da pljeskavica bude sočna, a da se riba ne zalepi za rešetku
Prvomajska euforija je na vrhuncu. Danas je dan kada padaju poslednje pripreme za odlazak u prirodu, pogotovo za one avanturiste koji će uranak dočekati ispod šatorskog krila. Za sve ljubitelje prirode, druženja i roštiljanja, otkrivamo nekoliko tajni pravih roštilj majstora.
U videu iznad teksta pogledajte kako da bez muke od mesa za roštilj i jedne flaše napravite ćevape, nadimite piletinu, zadržite sočnost u pljeskavici i još dosta toga što će vašu veštinu roštiljanja podići za još jedan stepen.
Savet plus za početnike: Kod roštiljanja u prirodi, najvažnije je negde u blizini imati protivpožarni aparat!
Uživajte u prirodi i ne zaboravite da je čuvate.
Video: Kako odabrati meso za roštilj
(Telegraf.rs)
Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.