Bliže se prvomajski praznici i mnogi od nas ove dane koriste za beg u prirodu sa prijateljima i porodicom. Ono što je skoro neizostavno je roštiljanje, a samim tim i dobar odabir mesa.
U videu iznad pogledajte savet kako da prepoznate sveže meso za roštilj, kao i ono koje nikako ne bi smelo da se nađe na rešetki roštilja.
Saznaćete koje boje bi trebala da bude piletina, kog mirisa kobasica, kakve strukture mleveno meso i još mnogo korisnih informacija.
Ovi saveti zlata vrede, svakako se odnose i na svakodnevno spremanje obroka, kako u kuhinji tako i van nje.
Srećni praznici!
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
lepi
tako sto cete ga kupiti u dobroj mesari
Podelite komentar