Test: Prvo što vidite na slici otkriva glavnu karakteristiku vaše ličnosti

 
 
 ≫ 
  • 2

Proverite šta vam prvo "zapada za oko" na fotografiji i saznajte o sebi možda nešto novo

Test ličnosti lobanja puž Foto: Yourtango.com/Riki Blanco

Psihološki testovi često samo na osnovu jenog detalja koji zapazite prvo na njima mogu mnogo da otkriju o našoj ličnosti ili karakteru. 

Ono što vam prvo "zapadne za oko" uvek ima značenje koje vas na neki način određuje. Zanimljivo je da to može nekada da vam se učini da nije tako, ali vreme uvek pokaže da je naše nesvesno pre nas znalo istinu.

1. Puž

Vaši najveći kvaliteti su ljubav prema životu i avanturama i velika količina energije. U vama živi slobodan duh, a čitava vaša ličnost se može opisati jednom rečenicom - vi živite kao da sutra ne postoji.

Volite avanture, iskušenja, akciju, generalno, život. Ispunjeni ste energijom i radošću. Nepredvidivi ste i aktivni, ali nikada ne gubite vreme na stvari koje vas ne zanimaju.

Ne tolerišete norme i postupke na koje ste prisiljeni. Obožavate kada ste u centru pažnje, gde možete da pokažete svoje talente i postignete rezultate.

Ništa manje bitna jeste i činjenica da uživate da provodite vreme sa dragim ljudima.

2. Mapa

Ukoliko ste prvo uočili mapu, optimista ste i vrlo radoznali u nameri da istražite svet. Možda je najbolji opis za vas - znatiželjni stvaralac. Odlikuju vas lakoća življenja, a volite i da eksperimentišete sa načinima posmatranja. To je ujedno i kreativni izvor inspiracije za vas, što vam daje mogućnost da izgradite sopstvenu apastraktnu stvarnost.

Imate suptilan um i oštro oko koje može da prodre u samu dušu. Ne volite dvolične ličnosti koje "gaze preko mrtvih" da bi se lažno predstavljale. Imate sposobnost da vidite njihovu pravu prirodu i namere.

Ogroman uspeh vas očekuje u svakom poslu koji zahteva korišćenje suptilne, ali tačne vizije situacije.

3. Lobanja

Ukoliko vam je lobanja "prva upala u oko"  vi ste "ljubazni mislilac". Odlikuju vas smirenost i sklonost saosećanju. Velikodušni ste prema drugim ljudima i uvek uzimate u obzir njihovo mišljenje. Ali, najveća sreća donosi vam priliku da nekome pomognete.

Volite da radite sami, ali ne odbijate da delite sreću i velikodušnost sa drugima. Mrzite nasilnike koji se rugaju slabima. Smatrate da za nasilje u vašem svetu uopšte nema mesta.

Uspeh vas očekuje u bilo kom poslu koji se bavi društvom ili je na neki način povezan sa ljudima. S vama svet zaista postaje prijatnije i plemenitije mesto.

Video: Antistres test: Da li je osećaj nervoze popustio nakon odgledanog videa?

(Telegraf.rs)

Video: Toni Parsons gost Sajma knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA