Crni luk je neizostavni sastojak u skoro svakom kuvanom jelu, međutim, mnogim domaćicama predstavlja noćnu moru pri seckanju. Neretko - suze samo liju!
Drage domaćice, od danas zaboravite na ovu neprijatnost. Mnoge od nas su pogrešno ljuštile glavice crnog luka pre seckanja i skidale "brkove" koji su naši saveznici u borbi protiv plača.
Pogledajte ovaj super kuhinjski trik u videu iznad teksta i recite zbogom plaču, osim ukoliko vam ponekad ne zafali izgovor za suzne oči.
I još jedan savet plus. Suza se takođe možete spasiti ukoliko potopite glavice u hladnu vodu i ostavite ih nekih pola sata, međutim trik sa "brkovima" je instant rešenje.
Uživajte u seckanju - bez suza molimo!
Video: Trik zbog koga ćete zaboraviti tupe kuhinjske noževe i skupe oštrače
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
666
Držim ga u frižideru. Ni suzu nepustim.
Podelite komentar
seljak
Ubedim zenu da niko kao ona ne zna luk da isece i nikad suzu ne pustim . Ali zato ona .......
Podelite komentar
Ana
Stavi se parce hleba u usta i drzi se dok ne iseckas luk. Mozes do sutra da ga seckas. To rade u kuhinjama pomocni kuvari kad treba dzak luka da naseckaju.
Podelite komentar