Kako da ne plačete od crnog luka dok ga seckate: Tajna je u "brkovima"

 
  • 4

Crni luk je neizostavni sastojak u skoro svakom kuvanom jelu, međutim, mnogim domaćicama predstavlja noćnu moru pri seckanju. Neretko - suze samo liju!

Drage domaćice, od danas zaboravite na ovu neprijatnost. Mnoge od nas su pogrešno ljuštile glavice crnog luka pre seckanja i skidale "brkove" koji su naši saveznici u borbi protiv plača.

Pogledajte ovaj super kuhinjski trik u videu iznad teksta i recite zbogom plaču, osim ukoliko vam ponekad ne zafali izgovor za suzne oči.

I još jedan savet plus. Suza se takođe možete spasiti ukoliko potopite glavice u hladnu vodu i ostavite ih nekih pola sata, međutim trik sa "brkovima" je instant rešenje.

Uživajte u seckanju - bez suza molimo!

Video: Trik zbog koga ćete zaboraviti tupe kuhinjske noževe i skupe oštrače

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 666

    8. decembar 2021 | 21:15

    Držim ga u frižideru. Ni suzu nepustim.

  • seljak

    9. decembar 2021 | 15:16

    Ubedim zenu da niko kao ona ne zna luk da isece i nikad suzu ne pustim . Ali zato ona .......

  • Ana

    9. decembar 2021 | 08:38

    Stavi se parce hleba u usta i drzi se dok ne iseckas luk. Mozes do sutra da ga seckas. To rade u kuhinjama pomocni kuvari kad treba dzak luka da naseckaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA