Nađi je jelka okićena tokom cele godine: "Ne pomeram je, samo menjam ukrase"

 
 
 ≫ 
  • 0

Njen kreativni projekat započeo je tako što je jedne godine odlučila da jelku, koju je okitila krajem decembra, ostavi do februara sledeće godine

Nadia Colucci, jelka, Nova godina Foto: Instagram/nadiaontherun

Nađa Kolući iz San Dijega u Kaliforniji ukrašavanje jelke smatra jednim od najsrećnijih trenutaka u godini, a kako bi izbregla tugu koja dolazi sa skidanjem ukrasa i odlaganjem jelke do sledećeg puta, rešenje je našla u tome što jelku ukrašava cele godine.

Jedina razlika su ukrasi koje menja u zavisnosti od praznika i doba godine.

Njen kreativni projekat započeo je tako što je jedne godine odlučila da okićenu jelku ostavi do februara meseca, a onda došla na ideju da je ukrasi i za Dan zaljubljenih.

- Lepo je videti tako nešto jedinstveno kada se vratim kući posle dugog napornog dana. Na neki način, Božićni praznici se tako nikada ne završavaju, samo menjaju boje.

Mislim da je to ono što je važno, božićni duh i njegovo značenje u toku cele godine. Mir, ljubav i radost - rekla je Nađa za Bright Side.

Pored ukrašavanja jelke za Božić i Dan zaljubljenih, Nađa menja dekoraciju za Uskrs, Dan nezavisnosti, Dan zahvalnosti i Noć veštica.

Video: Pozadina vrelija od Afrike! Sandra se u uskim helankama i topu popela na sto i raskitila jelku

(Telegraf.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA