Jednostavan trik da skinete buđ: Potrebna su samo 2 sastojka koja već imate u kući

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivica

    24. oktobar 2021 | 15:30

    Ako mi verujete najbolje za buđ je varikina i voda,ako ima puno buđi 1:1 omjer,ako manje 1:2.To staviti u plastičnu flašu sa prskalicom poprskati i ostaviti,samo se skida.

  • zebl

    24. oktobar 2021 | 11:28

    Nikako trljati nego za pocetak lagano natapkati smjesu na dio s budji. Prilikom trljanja uvijek dolazi do rasprsivanja mikrocestica budji i one neminovno zavrse u nasim plucima. Kada "pasta" odradi svoje, onda je mozete ukloniti trljanjem. Isti efekat ima i varikina ali je puno neprijatniji miris. U gotovim kupovnim preparatima, u 90% slucajeva je prisutna i mozete je osjetiti po mirisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA