Kako da podgrejete picu, a da bude sveža kao da ste je tek kupili: Trik koji menja sve
Koliko puta vam se desilo da kupite ili napravite picu, i da neko parče preostane za sutradan?
Domaćice mahom odlučuju da ovaj italijanski specijalitet stave u mikrotalasnu ili u rernu od šporeta, što nije dobro rešenje. Testo koje bi trebalo da bude hrskavo tada omekša, a kačkavalj se uglavnom stvrde ili pica postane gumasta.
TikTokerka Tara podelila je trik kako da podgrejana pica bude sveža kao da ste je tek kupili.
Sve što je potrebno jeste da parče pice stavite u tiganj, sipate malo vode i stavite poklopac. Za samo nekoliko minuta na jače zagrejanoj ringli pica će se zagrejati baš kako treba – testo će postati hrskavo, a zahvaljujući vodenoj pari kačkavalj će se rastopiti.
Mnogi koji su odgledali i isprobali ovaj kulinarski trik bili su zaprepašćeni rezultatom.
- Ovo je neverovatno! Kao da je tek stigla iz picerije - bio je jedan od komentara.
- Ubuduće ću uvek ovako podgrevati picu kad mi preostane neko parče - prokomentarisala je druga korisnica TikToka.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
DARKO 100%
Ja taj otrov i nejedem mozda sam je pre jeo pa sad shvatio da je bolje pojesti cvarke sa crni lukom nego picu pogotovu tu u brzoj restoranskoj varijanti
Podelite komentar
Đoka
Jaoj nemogu da dođem sebi, ovo je revolucija.🤔
Podelite komentar
Jale
Al lupate
Podelite komentar