Kako da najbrže oljuštite paprike za ajvar i zimnicu: Provereni trik koji štedi vreme i živce

   ≫ 

Komentari

  • Dragica

    10. septembar 2021 | 13:55

    Kod nas se kaže: Dobro jutro Kolumbo!

  • A. P

    9. septembar 2021 | 14:43

    Moraju paprike ravnomerno da budu ispecene, gde nije ispecene nece ni dase oljusti.

  • Mima

    9. septembar 2021 | 14:41

    Posoliti pecenu papriku I vezati kese ili dzak.Paprika ce se mnogo brze I lepse ljustiti.Pravim ajvar 20 godina.Provereno

  • Jedna baka

    9. septembar 2021 | 13:22

    To funkcioniše samo u teoriji. U praksi baš nije tako. 50 god. pravim ajvar.

    • 9. septembar 2021 | 13:38

      Branka

      @Jedna baka

      Pa to jeste. Ali i zavisi ko ih peče i kako ih ispece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA