Kako da najbrže oljuštite paradajz za kuvanje: 3 trika koji štede vreme i živce

Počela je sezona pripreme paradajza za zimnicu, a sa njom i muke domaćica kako da najbrže i najlakše pripreme ovo povrće za termičku obradu

Komentari

  • BozaNervoza

    11. avgust 2021 | 17:31

    Sta to stavim u vrucu u vodu? Ja kad uvatim paradajz to je zu! ode kora.

  • baba smilja iz darosave

    11. avgust 2021 | 16:40

    zaseces donji deo paradajza (suprotno od peteljke) u X stavis paradajz u kljucalu vodu 1 minut sa velikom kasikom vadis paradajz i stavljas ga u veliku posudu sa hladnom vodom u kojoj treba da bede i led.zatim vadis paradajz i bez ikakve muke oljustis

  • Majstor

    11. avgust 2021 | 14:29

    Nezurim' polako,bez neuroze inace u dvoje milna ide.

  • Dejna

    11. avgust 2021 | 13:44

    Kakvo kuvanje crno, to sto je skup inace pa nekako, ali sto truli brzo zbog pesticida i ko zna cega.Nema ukus paradajza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA