Kako da najbrže oljuštite paradajz za kuvanje: 3 trika koji štede vreme i živce
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
BozaNervoza
Sta to stavim u vrucu u vodu? Ja kad uvatim paradajz to je zu! ode kora.
baba smilja iz darosave
zaseces donji deo paradajza (suprotno od peteljke) u X stavis paradajz u kljucalu vodu 1 minut sa velikom kasikom vadis paradajz i stavljas ga u veliku posudu sa hladnom vodom u kojoj treba da bede i led.zatim vadis paradajz i bez ikakve muke oljustis
Majstor
Nezurim' polako,bez neuroze inace u dvoje milna ide.