Potrošila više od 66.000 evra kako bi joj sve u kući bilo roze: "Muž se pomirio sa tim"

 
 
  • 2

Džema na društvenoj mreži Instagram redovno postavlja fotografije svoje kuće, a na ovoj mreži prati je više od 100.000 ljudi

Džema Markland (30) je vlasnica salona unikatnih venčanica, a još kao mala obožavala je roze boju. Pre nekoliko godina, Džema i njen suprug kupili su kuću, a ona je napokon mogla da ostvari svoj dečiji san.

Naime, ova žena je celu kuću preuredila tako da skoro svaki njen detalj bude roze.

- Svaka kuća u kojoj sam živela bilo je nekako siva, a to nisam bila ja. Jedva sam dočekala da sredim kuću onako kako ja želim - rekla je Džema.

Kada su kupili kuću zidovi su bili beli, a detalji neupečatljivi za njen ukus, pa je Džema odlučila da stvar preuzme u svoje ruke. Njena najdraža boja se našla na svemu, od ulaznih vrata, stolica, kauča, pa sve do sobne lampe, a da bi uspela u tome morala je da potroši više od 66.000 evra.

- Pokušavam da uštedim gde god mogu, ali nije mi žao da za roze sto dam više od 5 hiljada evra - bila je iskrena ova žena.

Džema na društvenoj mreži Instagram, gde je prati više od 100.000 ljudi, redovno postavlja fotografije svoje kuće.

Budući da je znala kako bi suprug mogao da reaguje, Džema mu je prvo rekla da će u roze okrečiti samo njenu kancelariju i kćerkinu sobu.

- Onda sam malo po malo preuzimala ceo prostor, a kada sam počela sa kupovinom rozeg nameštaja, znao je da će zauvek živite u "Barbi kući" - ispričala je ona.

Nameštaj je, kako ona kaže, kupovala pomalo, tražeći komade prvo po boji, a onda po funkciji. Zato je bila ograničena na nekoliko prodavnica i salona, a događalo se i da se zaljubi u neki komad koji nije napravljen u roze boji, pa bi ga jednostavno sama prefarbala.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    9. jul 2021 | 17:13

    Nema ona muža.

  • rajna

    10. jul 2021 | 07:48

    de ti srećo moja uloži još koji euro u prečiščivač vazduha ambilife,jest da nije roze boje ali bar će ti prečistiti kuću,i imat ćeš čist vazduh...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA