Ko ne zna naučiće za tili čas: Evo kako najlakše da odvojite i otkoštate batak i karabatak sa pileta
Video: Trikovi profisionalnog kuvara: Evo kako najlaške da odvojite batak i karabatak sa pileta
Video: Otkoštavanje batka i karabataka je veoma jednostavno: Profesionalni kuvar vas uči
Mnogima odvajanje bataka i karabataka predstavlja pravu muku, a zapravo može veoma brzo da se nauči.
S obzirom na to da su praznici vreme kada kulinarske veštine dolaze do izražaja ne bi valjalo da ne znamo ovu jednostavnu a važnu tehniku. Zbog toga nam je Ivan Čorbić, profesionalni kuvar pokazao kako se to radi.
Kod odvajanja batka i karabataka je važno da znate konstrukciju mesa i druge stvari koje možete pogledati u videu na početku teksta.
Video: Saveti profesionalnog kuvara: Kako da prepoznate i odaberete svežu ribu
Video: Saveti profesionalnog kuvara: Evo kako najlakše da očistite svežu ribu
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
KucaKuca-Kuca
Izmislio toplu vodu
Podelite komentar
ss
Batak nema košticu da bi ga otkoštavali,ima kost te možemo jedino da ga otkostimo...
Podelite komentar